Over ons

Sinds 2005 is de Broekenwinkel te vinden op ‘t Plein 32 in winkelcentrum De Hamershof in Leusden Centrum.

De winkel is opgericht door Rolf van der Linden: na jarenlange ervaring in zijn broekenkraam op diverse weekmarkten was het tijd voor een vaste plek. De collectie van de Broekenwinkel heeft vanaf de start een breed scala aan broeken: korte en lange lengtematen, kleine maatjes, een maatje meer en je vindt veel verschillende merken in onze winkel. Ook kinderkleding hadden we een tijdlang in ons assortiment.

In verband met verdere uitbreiding van onze dames- en herencollectie is daar in onze knusse winkel echter nu geen plaats meer voor. We merkten dat onze klanten het liefst hun aankoop wilden afmaken met een shirt of trui, en daarop werd ook bovenkleding aan de collectie toegevoegd. Ondertussen verkopen we ook jurken, rokken, jassen, truien, t-shirts en andere bovenkleding.

Een aantal merken zal je standaard in onze winkel terugvinden. LTB , PETROL en BRAMS PARIS zijn de vaste merken jeans die we voor een goede prijs aanbieden. Van ENJOY krijgen we bijna wekelijks nieuwe kleding binnen. Sinds voorjaar 2020 is ook een Nederlands merk G-MAXX aan ons assortiment toegevoegd.

Begin 2020 heeft Lianne de Groot de Broekenwinkel overgenomen van Rolf. De naam ‘de Broekenwinkel‘ is hetzelfde gebleven, omdat deze in de afgelopen 15 jaar een begrip is geworden in Leusden en omgeving. Ook in de winkel veranderde er voor de klant niet veel omdat Mo, Moon en Lot konden blijven en van Lianne de vrijheid krijgen om de winkel op hun manier te blijven leiden.

Over ons
Mo is onze filiaalmanager, al werkzaam sinds 2006 bij De Broekenwinkel. Moon zien jullie vaak voorbij komen op de foto’s, ook zij werkt al vanaf 2006 bij De Broekenwinkel. Lot is er in 2015 bijgekomen en maakte ons leuke team compleet.

Door de jaren heen hebben wij niet alleen onderling een hechte band opgebouwd, maar ook met de klanten. We merken dat veel klanten ook gewoon ‘gezellig even binnenwippen’ voor een praatje en daarvoor bent u ook altijd welkom. We hopen u snel te zien in onze winkel!

De Winkel

.

Het Team

Lianne1

Lianne

Eigenaresse
mo

Monique

Manager
lot

Charlotte

Verkoop medewerker
Moon

Monique

Verkoop medewerker